Eden wordt grote broer!

Gepubliceerd op 15 december 2020 om 12:00

Een tijdje geleden nam de mama van Eden contact op met mij omdat ze op een originele manier wou laten weten dat ze opnieuw zwanger was en haar zoontje dus grote broer ging worden.

Ze had zelf al een superleuk idee en wou iets doen met de konijntjes die op het geboortekaartje van Eden hadden gestaan.

De mama is een vriendin van mij en ik hou gelukkig al de geboortekaartjes die ik krijg bij. Zo kon ik snel aan de slag. Ik stuurde haar een eerste, heel ruw ontwerp, zodat ik kon aftoetsen of wat zij in haar hoofd had ook datgene was dat ik begreep.

Ze wou liever de grote broer er wat subtieler op (zodat de mensen eens van dicht moesten gaan kijken wat de boodschap was) en, aangezien het winter was, liever een trui.

Beiden zijn we op zoek gegaan naar een trui die zij mooi vond en waarbij de tekening nog steeds mooi uitkwam. (JBC en H&M, topwinkels ;) )

Verschillende ontwerpen passeerden de revue en uiteindelijk werd toch beslist om "Ik word grote broer" iets groter te drukken en op de hoodie te zetten.

Een geweldig leuk project en een leuk voorbeeld hoe we samen met de klant naar het mooiste eindresultaat kunnen werken.


Zie hem stralen in zijn hoodie! Hij wordt een geweldige grote broer!

Nogmaals proficiat voor de hele familie!


Graag ook een gepersonaliseerd ontwerp voor een speciale gelegenheid? Contacteer mij hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.