• Gratis verzending vanaf €60
  • Voor elk budget
  • Persoonlijke aanpak
  • Gratis verzending voor postcode 9100
Home » Jouw privacy

We geven jouw persoonlijke gegevens nooit en in geen geval door aan derden. Het gaat over persoonlijke gegevens die je zelf meedeelt en die wij nodig hebben om de diensten uit te kunnen voeren waarvoor je op ons een beroep doet.

Wil je toch graag nog wat meer achtergrond informatie? Dan vind je deze hieronder. We leggen kort uit welke gegevens we verzamelen, waarom en hoe we deze gebruiken.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Fairy Tale Designs verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@fairytaledesigns.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Fairy Tale Designs verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fairy Tale Designs bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Indien u een account aanmaakt bij ons zullen wij uw persoonsgegevens 2 jaar bewaren. Indien u 2 jaar inactief bent zullen wij u vragen of u nog steeds uw account wil behouden. Bij het uitblijven van een antwoord zullen wij uw account verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden

We geven jouw persoonlijke gegevens nooit en in geen geval door aan derden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@fairytaledesigns.be.

Fairy Tale Designs zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Fairy Tale Designs wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Fairy Tale Designs neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@fairytaledesigns.be.