Iets meer over mij

Als je mij nu 1 moeilijke vraag kan stellen dan is het wel “Vertel eens iets over jezelf?”. Wie de vraag stelt heeft namelijk vaak al een bepaalde verwachting van het antwoord.

Ik probeer het duidelijk te maken.

'Iets over mijzelf'

  • Sylvia, 35 jaar (Dan hebben we toch al de basics achter de rug.)
  • Mama (van 2 geweldige dochters Lily en Lucy. Maar heeft niet elke mama geweldige kinderen? )
  • Echtgenote (van mijn rots in de branding Yannick.)
  • 1m63, schoenmaat 37 (Of wijken we daarmee al af van het onderwerp? )
  • Sterrenbeeld: vissen
  • Persoonlijkheidstype volgens de MBTI (Myers-Briggs Type Indicator): ‘ENFP’ of in het Nederlands ‘campagnevoerder’’ (Al vraag ik mij oprecht af of dat Nederlandse woord ook maar iets duidelijker is dan ‘ENFP’?)

 

Bon, je begrijpt mijn probleem: met zo een vraag is het een beetje raden naar wat die persoon van je verwacht te weten te komen.

Aangezien je Fairy Tale Designs bezoekt, vermoed ik dat je het niet wilt hebben over mijn schoenmaat, maar over wat mij heeft gedreven om deze website op te richten.

 

We nemen mijn persoonlijkheidstype even als startpunt, ‘ENFP’ of dus  ‘campagnevoerder’:

"Er zijn maar weinig persoonlijkheidstypen zo CREATIEF en charismatisch als campagnevoerders. Bekend om hun IDEALISME en ENTHOUSIASME, zijn campagnevoerders goed in het omgaan met onverwachte uitdagingen en het verbeteren van het leven van de mensen om hen heen. De VERBEELDINGSKRACHT van campagnevoerders is op veel gebieden van onschatbare waarde, inclusief hun eigen persoonlijke groei." 

Bron: www.16personalities.com

 

Ik heb de bron letterlijk en volledig gekopieerd en ik moet zeggen dat ik mij er echt voor 95% in herken:

  • CREATIEF ben ik altijd geweest. Die creatieve uitlaatklep heb ik ook nodig of ik word een oncontroleerbare stresskip.
  • IDEALISME: Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen het ideale doopsuiker bestaat. Voor iedereen de gepaste oplossing. Modern of klassiek, groot of klein budget,… Vertel mij welk doopsuiker jullie in de ideale wereld zien en ik zorg dat we iets vinden dat perfect bij jullie past!
  • ENTHOUSIASME: Zoveel als mogelijk. Ik ben superpositief ingesteld en moet al verschillende keren de bodem gezien hebben voor ik ook maar de filosofie opgeef dat elk nadeel zijn voordeel heeft.
  • VERBEELDINGSKRACHT: Waarom in het hokje blijven als je buiten het hokje zoveel nieuwe en soms betere ideeën kan vinden?

“It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for – and if you dare to dream of meeting your heart’s longing. It doesn’t interest me how old you are. I want to know if you will risk looking like a fool – for love – for your dreams – for the adventure of being alive.”

– Oriah Mountain Dreamer

 

 

Fairy Tale Designs | ENFP afbeelding