• Voor elk budget
  • Persoonlijke aanpak
  • GRATIS CADEAU BIJ ELKE AANKOOP VAN €10!
  • Gratis afhalen in Sint-Niklaas

Leveringstermijn

Wij voorzien een leveringstermijn van 7 à 10 werkdagen.

Levering aan huis

Voor een snelle levering van jouw bestelling doen wij beroep op onze verzendpartner Bpost.

Leveringsprijzen

Voor bestellingen met levering op Belgisch adres, hanteren wij volgende tarief

  • levering bij je thuis of op het werk van een bestelling met een totaalbedrag kleiner dan 60€: €5,50
  • levering bij je thuis of op het werk van een bestelling met een totaalbedrag groter dan 60€: gratis
  • levering voor postcode 9100 : gratis

Je levering volgen

Van zodra je pakket bij ons vertrekt, ontvang je een verzendbevestiging per mail. In die mail vind je een Track & Trace code en een link waarmee je de exacte leveringsstatus van jouw pakket kan volgen.

Je kan je levering volgen met je toegestuurde Track & Trace code kan op deze website: http://track.bpost.be

Levering gemist

Als je hebt gekozen voor een levering aan huis of op het werk, dan moet je een ontvangstbewijs tekenen. Was je niet thuis? Dan laat de postbode een briefje achter in jouw brievenbus. Op dit briefje staan de 2 opties die je hebt om je pakket in ontvangst te nemen.

  • Je kan je pakket gaan afhalen met het briefje in het dichtstbijzijnde postafhaalpunt. Het adres van dit afhaalpunt staat op het briefje.
  • Een tweede optie is dat je aan bpost vraagt je pakket opnieuw te leveren. Dit kan alleen op hetzelfde adres als de originele levering. Je kan een nieuwe aanbieding aanvragen op  deze pagina.

Opgelet: je pakket blijft zo'n 15 kalenderdagen liggen in het postpunt. Wanneer je het in die periode vergeet af te halen, zal het automatisch teruggestuurd worden naar ons distributiecentrum.

Retourneren

Gepersonaliseerde artikelen (doopsuikerverpakkingen)

Voor gepersonaliseerde artikelen kunnen wij jammer genoeg geen retourzendingen ontvangen.

Wij raden aan van steeds eerst een kleine oplage te bestellen. Wanneer u tevreden bent over uw aankoop kunt u dan de grotere hoeveelheid bestellen.

Als u ons contacteert voor een gepersonaliseerd ontwerp zullen wij u steeds een digitaal ontwerp toesturen. Wanneer gewenst kunnen wij ook voor een kleine meerprijs u een fysiek ontwerp opsturen.

Niet-gepersonaliseerde artikelen

Termijn

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je 14 dagen vanaf de levering of  het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden. Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).
Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

Kosten terugzenden

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening. Wij zullen aangeven wat hiervan de kostprijs is of een raming maken, indien dit niet redelijkerwijze op voorhand kan worden berekend.

Terugbetaling

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Voorwaarden

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Als je de goederen terugstuurt, moet dit indien mogelijk gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier. Belangrijk! Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn zodat ze onbeschadigd bij ons aankomen.

Retour aanvragen

Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen. Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.